Emmas blogg

Grön socialliberal som bloggar från Söderhamn

tisdag, januari 30, 2007

Aye!

fredag, januari 26, 2007

Happy happy! Joy joy!
Jag ska tyvärr inte avslöja varför jag är så glad men jag måste bara säga att mitt liv ser mycket mycket ljusare ut än vad det gjorde för någon dag sedan :D
Ha en trevlig helg!

- Emma

onsdag, januari 24, 2007

Inte så mycket att blogga om...
Just nu så händer det inte så mycket i mitt liv så jag har inte bloggat på ett tag för att jag känner att jag inte har så mycket att säga. Livet rullar på som vanligt. Frukost,skola,lunch,läxor,middag,sova(väldigt mycket äta låter det som men). Ja det vardagliga.
Idag så ska jag i alla fall till gymmet och sen ska vi ha möte och prata lite om det kommande årsmötet. Jag kanske inte har berättat det tidigare men jag kommer ju att avgå som ordförande här i Söderhamn. Jag tar studenten i vår och kommer sedan att spendera åtminstone ett halvår utanför Sveriges gränser så då tänker jag inte ta upp en plats som jag är helt säker på att någon annan CUFare här i Söderhamn skulle fixa minst lika bra som jag. Dessutom så vill jag att de lite yngre ska få en chans att lära sig lite mer, jag är trots allt inne på mitt 4:e år i CUF, lite gammal börjar man känna sig. Och jag har lärt mig en hel del under de gångna åren, inte minst som ordförande. Det är ett jäkla ansvar, men det är förbaskat kul.

- Emma

tisdag, januari 16, 2007

Idrottsgalan
Igår kväll så var det idrottsgala på tv:n. En utav de få saker som verkligen lockade mig till att kolla på tv. Jag är ganska emot den eftersom jag tycker att det bara sänds dåliga såpoperor, dokusåpor,repriser eller reklam och inget utav dessa lockar mig speciellt mycket för att kolla på tv.
I alla fall så tyckte jag att det var en bra och rolig gala. Järringpriset gick till Susanna Kallur, vilket jag tyckte var helt rätt. Tre kronor hade ju fått pris tidigare under kvällen så hon förtjänade det verkligen. Ett annat pris som jag tyckte var mycket välförtjänt, det var priset för Årets manliga idrottare som gick till Björn Lind från Hudiksvall. Riktigt kul tycker jag. Jag vet dock ett annat pris som Jonas Jonsson skulle ha sagt att det var välförtjänt och det var priset för Årets Nykomling som gick till Niklas Bäckström i Brynäs.
Sen fanns det tre stycken som jag tycker var mycket underhållande under kvällen och det var Pia Johansson, Mikael Tornwing och Janne "Loffe" Karlsson. Pias skämt om falungång, Mickes norrlänning och Loffes Palme - Fälldin skämt var skitroliga.

Grattis till alla er som vann priser! Ni förtjänade dem :)

- Emma

måndag, januari 15, 2007

Nu är snön här!
Japp, nu har den kommit. Jag har saknat den hela vintern för kring jul så måste snön vara där men tyvärr så var den ju inte det, men nu är den här. Fast jag vet inte om jag är så jätteglad för det just nu, känns lite meningslöst faktiskt. Men det ska ju bli kul och se om den ligger kvar till sportlovet i alla fall. För då ska jag passa på och göra det jag inte fick göra på jullovet, nämligen åka skidor. Ja, hela sportlovsveckan lovar jag att göra det i så fall :)
- Emma

torsdag, januari 11, 2007

Tjejkött
Ja ni, man lär sig nåt nytt varje dag. Idag har jag lärt mig innebörden av ett nytt ord. Tjejkött = det är precis som det låter, kött som tjejer gillar. Typ kyckling och kalkon. Det är just vad min svensklärarinna sa idag. Vi hade våran sista Svenska B lektion och vi fick lära oss lite ny ord. Tjejkött är förmodligen något som jag kommer att börja använda nu, bara för att det låter så dumt.

- Emma

måndag, januari 08, 2007

Tillbaka
Jaha då var man tillbaka till normala igen då. Har nyss börjat skolan. Jag var något trött när jag skulle kliva upp i morse. Mobillarmet ringde och jag tippad typ allt jag hade på bordet innan jag hittade mobilen och kunde stänga av larmet, så jag vaknade upp ganska snabbt. Det är ganska okej att vara tillbaka ändå tycker jag eftersom det kändes som om jag inte gjorde nåt alls när jag var hemma. Vilket kanske är meningen med jullov men jag blev ganska rastlös efter ett tag. Det fanns ingen snö så att jag kunde aktivera mig, jag ville så gärna åka skidor, men men. Det slutade med att jag låg hemma och läste böcker istället. Nu är jag tillbaka i alla fall, utvilad och ganska nöjd.

Jag har förresten passat på att skaffa en till blogg, fast på engelska(för alla mina engelska vänner). Du hittar den här.