Emmas blogg

Grön socialliberal som bloggar från Söderhamn

torsdag, mars 29, 2007



Älsklingen fyller 25 år idag

Idag så fyller min älskling 25 år. Vi kommer dock inte att kunna fira hans födelsedag tillsammans :( och det känns väldigt tråkigt. Men det är ju så när man bor för långt ifrån varandra( inte så lite heller). Jag längtar jättemycket tills jag får träffa han. Det är bara 2 månader, 2 veckor och 1 dag kvar tills jag åker tillbaka till Skottland, dock så kommer det att dröja någon vecka till efter det tills jag får träffa han. Det är vid sådana här tillfällen som man vill tacka alla som kom på alla dessa tekniska grejer som man nu kan använda sig av för att hålla kontakten varje dag.

Hoppas att alla ni andra som också har födelsedag idag får en riktigt trevlig dag :)

Kramar

Emma



onsdag, mars 28, 2007


Magnus Andersson for president!
Som ni kanske har sett i tidningarna, läst på nätet eller hört på tv den senaste tiden så ska våran förbundsordförande Fredrik Federley sluta och vi ska rösta fram en ny ordförande på stämman i Kalmar i maj. Magnus Andersson som kommer här ifrån Gävleborg och som idag är 3:e vice ordförande är en av kandidaterna. Jag och tillsammans med hela Gävleborg bestämde oss på distriktstämman den 18:e mars att vi skulle stå bakom Magnus.

Jag tycker och vet att Magnus skulle bli en jättebra förbundsordförande för CUF. Under sommaren 2006 så hjälpte jag tillsammans med några andra medlemmar i Gävleborg Magnus med hans kampanj till riksdagen och jag vet vilket engagemang Magnus har. Jag tror jag aldrig har sett någon kämpa så hårt för att lyckas. Han har dessutom en massa erfarhet av att han har varit ordförande för Gävleborg CUF och av att sitta i förbundsstyrelsen och kommunstyrelsen i Bollnäs. Därför kommer jag att rösta för Magnus till ordförandeposten.

Här kan ni läsa vad Jonas Rask skriver i sin blogg.

lördag, mars 24, 2007

Öppet hus på Staffangymnasiet

Våra snygga "vita klippor i Dover" som bl.a. jag och CC var med och gjorde på Geografin.


Min f.d psykologilärare som provar på att göra vårat kulturprov. Det är så roligt att sätta lärarna i bänkarna igen :D


Das kulturare från vänster till höger: Astrid, Emma, Frida och Cecilia :) i våran snygga monter.

Idag var det dags för öppet hus på Staffangymnasiet. Och sååå som vi har jobbat med att få allting snyggt och bra. Därför var det lite tråkigt att det inte kom så mycket elever från grundskolan för att kolla på våra program. Det var mest föräldrar till eleverna här på skoland som kom för att titta. Dock så var det roligt att vi hade så många som ville prova på att göra vårat "kulturprov" som man kunde vinna en biobiljett(självklart, det är ju kultur) på om man svarade rätt. Även fast det var lite med elever så måste jag säga att dagen har varit ganska okej. Vi får ju dessutom ledigt den 25:e maj för det, så det var helt okej :)



söndag, mars 18, 2007

Distriktsstämma för Gävleborg i Söderhamn

Idag så hade CUF Gävleborg sin årliga stämma här i Söderhamn. Vi gick igenom året som gått och bestämmde vilka som skulle bli den nya styrelsen för Gävleborg. Resultatet blev som följer:

  • Britta Olsson, Ordförande
  • Cecilia Hansson, Vice Ordförande
  • Martin Karlsson, Ekonomiskt Ansvarig
  • Kim Flöjt Östlund, Ledamot
  • Sara Karlsson, Ledamot

Efter mötet åt vi tacos och bowlade. Det har varit en grymt rolig dag och man har fått träffa folk som man inte träffar så ofta längre, jag har saknat det. Jag vill passa på och säga lycka till, till den nya styrelsen och tack så mycket till den gamla, ni har gjort ett fantastiskt bra jobb och jag är övertygad om att den nya kommer att göra det minst lika bra. Hoppas vi ses snart igen :)

Kramar

Emma

måndag, mars 12, 2007

Words I like to breake em...



I lördags var det final i Melodifestivalen och självklart så satt jag klistrad vid tv:n. Jag tycker att det var en bra festival med några bra låtar. När allt var klart så var det The Ark som var vinnarna och det var rätt låt som vann tycker jag. Jag har gillat The Ark sedan de slog igenom. Lycka till i Helsingfors!

tisdag, mars 06, 2007

Skön låt

måndag, mars 05, 2007

Saturday Night Out


Jag,Andreas,Jenny och Jimmy :)



Vi rockar loss till Boner :)



Boner :D


I lördags så hade jag,CC,Sofie, Jenny och Johannes en trevlig utekväll på krogen Mosquet här i Söderhamn. Det lokala bandet Boner spelade och jäkla vilket drag det var. Det körde gamla hederliga rockklassiker, min röst har inte repat sig riktigt än. Det var grymt kul i lördags och jag hoppas vi gör om det snart igen :D