Emmas blogg

Grön socialliberal som bloggar från Söderhamn

söndag, september 30, 2007

Maktsamling i Göteborg

Förra helgen hade CUF maktsamling i Göteborg och vi var några som åkte från Gävleborg. Det var en trevlig helg med runt 80-90 CUFare samlade från runt om i landet.

Vi Gävleborgare :)

Petra Östergren var där och föreläste om feminism. En lite annorlunda synvinkel, men väldigt intressant och det fick en att tänka till.

CUFare från hela landet :)

Tack för en trevlig helg!

Jag bara älskar hösten



Kan man nåt annat än att bara älska hösten när man ser alla dessa färger? Jag var ute och åkte lite här om dagen och jag som älskar att knäppa kort och som alltid har kameran med mig var ju tvungen att ta lite höstbilder. Det här är när hösten är som allra bäst skulle jag vilja säga :)

måndag, september 17, 2007


1 år med Alliansen
Idag är det ett år sedan svenska folket röstade för en ny regering. Jag kommer ihåg valvakan som om det var igår. Det är ett av de roligaste minnena i mitt liv och jag kommer nog för alltid komma ihåg det. Nu till helgen är det dags för CUF:S maktsamling i Göteborg, det ska bli spännande tycker jag. Jag har varit borta så länge nu, så nu är det dags att komma tillbaka in i politiken igen. Väl mött nere i Göteborg alla CUF:are :D

torsdag, september 13, 2007

Ja då var man hemma igen då
Ja nu är man hemma igen. Det känns väldigt skönt faktiskt måste jag säga,även fast jag är arbetslös för tillfället. Jag har varit hemma i 5 dagar nu och för tillfället så är jag barnvakt åt min systers lilla dotter.

Det här är anledning till varför jag tänker åka tillbaka till Skottland nån gång dock :)

Japp, jag har varit här. Helt otroligt vackert.


Japp, jag var här också. Varmare i vattnet här än i Sverige.


Loch Ness. Jäkligt djup sjö, men inget monster.

Ja jag tog en hel del bilder när jag var där borta. Jag kan tyvärr inte publicera alla men nu kanske ni förstår varför jag vill åka tillbaka :)










söndag, september 02, 2007

Min sista dag pa jobbet! WEO WEO!
Ja. Da har jag precis avslutat min sista dag pa jobbet och jag maste saga att det ar ganska skont. Nu ser jag bara fram emot att komma hem. Helt otroligt hur tiden gar fort, 3 mander bara flog ivag.

Ses pa sondag i Soderhamn ( for alla som kanner for det :D)