Emmas blogg

Grön socialliberal som bloggar från Söderhamn

torsdag, juni 28, 2007

Gordon Brown ny priminister, oversvammning och Spice Girls aterforenade!
Igar och idag sa har jag och CC haft vara "days off" och da har vi bara varit inne for det har regnat. regnat och regnat. Och det har faktiskt varit ganska skont att bara lata sig framfor tv:n. En hel del intressanta saker sker har borta just nu. Igar sa kolla vi pa nar Gordon Brown tog over som priminister efter Tony Blair, han var och besokte drottning och sa. Valdigt intressant for oss som ar intresserade av politik, skittrakigt for de andra tydligen. Verkligen alla nyheter var om Gordon Brown igar och vi hade folk har som skulle titta pa nyheterna, men de trottnade.
En annan stor nyhet ar ju oversvammningarna som ar i England. Wales och Yorkshire har drabbats varst och 6 st har dott den har veckan. Och mer regn kommer att komma. Det regnar ganska mycket har uppe ocksa, dock inga oversvammningar an, men kallt som bara den under natterna.
Sen en tredje stor nyhet har borta ar att Spice Girls har aterforenats. Helt otroligt. Jag och CC satt nyss och kollade pa en presskonferens med dem.
Och jag som trodde att den tiden var over. Jaja, jag har vaxt ifran det iaf, synd att inte dom ocksa har insett att det ar lite gammalt.

Pa aterskrivande!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida