Emmas blogg

Grön socialliberal som bloggar från Söderhamn

onsdag, juni 20, 2007

Inverness
Idag sa hade vi stallt klockan pa 08.00 for att vi skulle aka in till Inverness for att skaffa ett insurance number pa the jobcenter. Vi klev upp typ kvart over 8 och skyndade oss att packa allt vi behovde och kla pa oss. Sedan sprang vi ner till varat kok och gjorde iordning nagra mackor som vi skulle ha med oss. Vi hade bestamt att vi skulle ga till tagstationen senast 10 i 9 eftersom taget skulle ga 9 minuter over 9 och det ar en bit att ga. Sa blev inte fallet, vi kom ivag typ fem i 9 och vi fick springa som bara tusan. Vi kom precis fram till stationen nar taget kom, vi hade san tur. Gud vad vi har gatt och blivit slarviga, vi har borjat sova 5- 0 minuter till pa morgnarna, nagot vi inte borde gora.
I alla fall, nar vi kom till Inverness imorse sa fragade vi oss fram till the jobecenter, nar vi kom in dar sa fick vi en varsin lapp med ett nummer pa som de sa att vi skulle ringa for att bestalla det dar jakla numret. Vi hade alltsa slosat 15 pund pa att aka till ett regnigt Inverness bara for att fa hora att vi masta ringa ett nummer for att fa ett insurance nummer. Man blir sa grymt arg pa de som man ar anstalld at just da. Men jag antar att vi kommer att kunna losa det har ocksa.
Just nu sa sitter jag och CC pa en turistbyra i Inverness och vantar pa att fa ta taget tillbaka till Carbisdale. Det blev en ganska okej dag i Inverness anda. Vi har sprungit runt i en massa affarer i ett stort shoppingcenter och kollat pa saker som vi ska kopa nar vi har fattvar forsta lon.

:O Det ar midsommar i helgen! Fa se hur vi ska fira. Vi har ju 2 andra svenskor med oss ocksa. Vi kommer nog pa nat. Byggande av midsommarstang blir nog en sak i alla fall.

Btw, vi har hangt upp en skylt pa varan dorr som det star "Welcome to the swedish embassy of Scotland" pa, pa varan dorr. Skottarna tycker det ar otroligt roande.

Pa aterskrivande!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida