Emmas blogg

Grön socialliberal som bloggar från Söderhamn

lördag, juni 30, 2007

Helkvall pa puben




Det har ar den lokala puben som jag och CC brukar hanga pa. Igar kvall var en utav dessa kvallar. Det var 9 stycken svenska kutters som sov over pa slottet och da passade vi pa och dra med dem ner pa puben. Vi visste att det skulle vara livemusik dar, det ar det varje fredag. Vi hade verkligen jatteroligt och dom tackade oss sa mycket for att vi hade visat dom vagen till ett kanonstalle, det var deras basta kvall ute i Skottland. Det roliga var att flera av dem var fran Soderhamn fran borjan, men bodde nu i Gavle. Det ar ganska crazy egentligen. Hur stor chans ar det egentligen att man ska traffa pa fd Soderhamnare har liksom? Allt hander i Skottland tydligen.

Vi alskar den lokala puben och speciellt igar nar det var livemusik. Det blev mer som allsang och vi fick onska latar. Till slut sa satt jag och CC i ett horn och sjong latar och bandet spelade till oss :D verkligen jattekul, narmare kareoke an sa dar kan man inte komma.

Ikvall ska vi ner igen. Den har gangen kommer Haggisganget igen. Fa se vad det ar for folk den har gangen. Forra gangen hade vi jatteskoj med folk fran Australien, Nya Zeeland och Canada :) och man behover verkligen inte dricka mycket. Det racker med en eller tva ol och man kan ha en skitskoj kvall for folket har ar sa trevligt och man borjar kanna fler och fler, man blir som en liten familj.

Nu ska jag ga och gora mig i ordning for kvallens aventyr.

Pa aterskrivande :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida