Emmas blogg

Grön socialliberal som bloggar från Söderhamn

fredag, juni 29, 2007

Picadilly Circus bombhotat
Idag sa jobbade jag och CC igen efter vara tva "days off". Nar vi som bast satt och at lunch med de andra i personalen sa sager varan supervisor Joan: "har ni hort att Picadilly Circus blev bombhotat tidigare idag?" Alla blir helt tysta och bara: "vad sager hon for nat?".
Tydligen sa var det nagon som hade placerat ut en bomb vid Picadilly Circus och sedan ringt till polisen och sagt att den snart skulle detonera. Polisen och deras bombexperter var som tur var snabbt pa plats och hittade bomben innan den detonerade. Den detonerade iaf inte vid Picadilly Circus, men jag vet inte hur det blev sedan, om de lyckades att sakra den eller om den detonerade nagon annanstans. Kusligt ar det da. Alla blev verkligen chockade. Det ar snart tva ar sedan bombdaden i London och det finns manga har uppe som har slaktingar nere i London.

Till nagot roligare nu. Jag och CC kom nyss hem fran Bonar Bridge. Vi provade att cykla pa den andra sidan av sjon idag och det var mycket narmare och roligare. Vi var dit och tog ut lite cash och sen handlade vi lite mat sa att vi kan laga nar vi har vara "days off". Det kanns sa skont att ha pengar igen :D

Nu ska jag ta och duscha och sedan ska vi styla upp oss lite, for vi ska ut med nagra knutters fran Sverige ikvall och lyssna pa lite livemusik har nere pa puben.

Pa aterskrivande!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida