Emmas blogg

Grön socialliberal som bloggar från Söderhamn

torsdag, april 27, 2006

Skottland!

Jag fick reda på för någon dag sedan att jag ska till Skottland i sommar, och inte till Irland som jag först skrev. Men det gör inte mig något eftersom jag alltid har velat åka till Skottland. Det mystiska landet med det vackra höglandet, Loch Ness odjuret och karlar i kilt.

Jag tycker att det ska bli så roligt att få åka bort en månad,få uppleva massor av roliga saker,få erfarenhet osv. Stället som jag ska till heter Loch Lomond och ligger ungefär 3 km norr om Glasgow. Så det blir väl kanske någon tur in till Glasgow också.

Jag hoppas det kommer att finnas något ställe där, som jag kommer ha tillgång till internet på, så att jag kan uppdatera den här bloggen med lite bilder och berättelser om hur det går och så. Om inte så kommer jag att blogga när jag kommer hem och ladda upp bilder.

Idag är det 1 månad 2 veckor och 5 dagar kvar tills jag åker. Nu längtar jag verkligen.


- Emma

1 kommentarer:

  • Klockan 4:32 em , Blogger Maria Leander sa...

    Emma du glömde ju det viktigaste - SÄCKPIPORNA! Ska jag göra en ballad någon gång så ska det katten vara säckpipor till =)Lite avis är jag.. men jag ska ju iaf till chokladens hemland, Schweiz i tre veckor =)

     

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida